EETHUIS SARON

EETHUIS SARON Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 613 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Saron. Meer weten? Ontdek meer

14 aug 2022 om 18:13 Na een uur gewacht te hebben op onze bestelling kwamen we erachter dat er wat dingen mistte en het eten was niet bepaald warm. We mistte een blikje fernandes en een bara. Op de rest vd broodjes zat geen sambal en ook geen komkommer.
4 aug 2022 om 20:28 Nu al zo vaak een kans gegeven, maar weer een verkeerde bestelling gekregen. Ook is de vegetarische roti zonder tempeh erg smakeloos. Dit was, helaas, echt de laatste keer voor mij.
27 jul 2022 om 22:17 Ik vond het niet best sorry. Roti plaat te ongebakken, kipfilet met de helft botjes. Bah... echt niet prettig. Komkommer zoetzuur 4 halve schijfjes voor 1 euro...? Nee nee niet best hoor!
24 jul 2022 om 4:39 Bezorging duurde langer dan ik van hun gewend ben maar maakte weer lekker
23 jul 2022 om 21:20 Was lekker die roti 3n bezorging was ook goed
24 jun 2022 om 20:33 Heerlijk en op tijd en goed warm bezorgd . Heb heerlijk gegeten
17 jun 2022 om 9:12 Ik had dit keer nasi en soro soep was lekker en goed heet temperatuur
11 jun 2022 om 17:58 Goed eten goed gevult
9 jun 2022 om 22:00 De juiste geele pepper voor de soep en goed gevuldt
8 jun 2022 om 21:33 Eten was netjes verpakt. Rijst was ok. Maar kip was in water gekookt geen kruiden moest kipfilet met kerrie voorstellen. Ik ben zeer geschrokken van hoe slecht bereid en geen smaak had en waterig was.
16 mei 2022 om 16:15 Eten werd steenkoud bezorgd en was niet te eten! Ik bestel hier nooit meer!
14 mei 2022 om 20:01 Tello is 50% minder dan laatste keer. Peper in de souto soup was voor een barra. Madam is wat ik altijd kreeg. Die hoordt er bij de peper die ik had was niet niet goed gevult. Normaal is dit allemaal goed in orde